At drive en onlineshop med sexlegetøj er hårdt men også sjovt.

Vi har besøgt en af Danmarks allerstørste online shops med sexlegetøj og vi fik en sjov men også lærerig eftermiddag ud af det.

Fulde af forventning ringer vi på hos en af Danmarks største online butikker med sexlegetøj www.sexbutik.dk . Allerede ved døren stirrer to store kameraer på os så vi ved at de ved at, vi er ankommet. Døren går op og i receptionen bliver vi modtaget af Rikke.

Hej siger Rikke. Jeg er blæksprutte her i firmaet og det er mig der skal vise jer forretningen i dag.

Vi blive budt plads i et hyggeligt køkken med god plads som virker som en lille kantine for medarbejdende. Der er kaffe i den blå kande og the i den røde siger Rikke og peger på bordet og i køleskabet er der cola, vand, energidrik og sandwitches hvis det kunne friste. Vi har lige snuppet en pølse ved banegården så vi nøjes med kaffen.

Nu tager vi lige kaffen siger Rikke og så viser jeg jer rundt i huset men hvis i allerede har spørgsmål vedr. shoppen så skyd bare løs. Det eneste vi ikke udtaler os om er omsætning og tal generelt og det er udelukkende ad hensyn til konkurrenter.

Jeg har ikke lavet et interview om sexlegetøj før og jeg bliver helt flov over at skulle snakke med en flot ung pige som Rikke om den slags. Flere af de spørgsmål jeg havde forberedt hjemmefra, falder helt til jorden.

Nååeee begynder jeg.. hvad laver en blæksprutte som dig. Jeg kan godt selv høre, at det lyder forkert.

Rikke griner og svare hurtigt.. Hvad laver jeg ikke. Normalt skriver jeg med kunder på chatten, eller tager telefon, kører ærinder, handler ind, eller hjælper til med, at pakke varer.

Er det som kvinde ikke underligt at pakke sådanne vare. Rikke griner. Overhovedet ikke. Det er helt naturligt jo. I starten grinede jeg lidt. Især af de helt store dildoer men dem sælger vi heller ikke så mange af. Folk er glade for onani varer som sommerfugle og finger ring med vibratorer og vibratorer og dildoer i normal størrelsen.

Sexlegetøj er i dag et helt almindeligt produkt som findes i næsten alle soveværelser i norden. De fleste er helt almindelig ting men der er også godt salg i den mere kinky verden.

Vi går gennem receptionen ud i lageret. Her bliver vi mødt af Pia, John og Erling.

Vi er kun os fire lige nu da langt de fleste ordrer pakkes om formiddagen. Vi sender ud flere gange i døgnet for at opnå en hurtig leverings tid og vores priser ligger i den fornuftige ende af skalaen. Nogle gange må vi gå lidt på kompromis med priserne da vi udelukkende sælger kvalitets produkter og helst EU producerede varer. Mange af vores konkurrenter er ligeglade med kvalitet og da Kinesiske varer ofte ikke er testet for helbreds farlige stoffer har vi begrænset vores sortiment til dem, der er testede.

Vi får lov at åbne div pakker og man er ikke i tvivl www.sexbutik.dk og www.ero10k.dk som de også leverer varer til har kun kvalitets produkter på hylderne.

Vi slutter af med at hilse på Kim. Han sidder oven på og bestiller varer ind fra hele verden. Bag ham hænger et verdens kort med små tegnestifter sat i forskellige byer og lande. Det er her vi køber ind siger han og griner, mens han slår ud med hånden mod verdenskortet. Jeg tæller hurtigt men giver op omkring 80 steder. Hold da op det er international business. Ja siger han og det kræver en del at teste men vi går ikke på kompromis med tingene og vi sender faktisk gratis varer til test hos flere forskellige forbrugere for at få en naturlig og neutral vurdering før vi sender dem på markedet.

Vi takker for besøget og sætter kursen tilbage mod banegården. Rig på information om en helt anden verden.

Om forfatteren

Ét svar

Opret et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort